Home > Vloerverwarming > Traditionele vloerverwarming > Traditionele vloerverwarming

Traditionele vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen voor traditionele vloerverwarming, omdat dit nou eenmaal het hoogste comfort biedt.Met een traditionele vloerverwarming komt u bij de meest ideale temperatuurverdeling in een woon- en werkomgeving. Vloerverwarming is hygiënisch, mooier en gezonder voor mensen met een allergie. Natuurlijk spelen ook zaken als energiebesparing en het bewust omgaan met ons milieu een rol.

Sinds JK vloerverwarming in 1994 actief werd op de Nederlandse vloerverwarmingsmarkt is het niet alleen uitgegroeid tot een toonaangevend vloerverwarmingsbedrijf maar tevens tot marktleider in de particuliere sector. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, woningbouw of utiliteit, JK vloervewarming heeft zowel de expertise als de omvang om voor al deze disciplines de juiste partner te zijn.

De voordelen van vloerverwarming op een rij:
•De opbouw van warmte gaat van de vloer naar het plafond, op leefhoogte is de temperatuur dus het aangenaamst.
•Geen zichtbare verwarmingselementen in uw woonkamer. Dit is niet alleen mooier, maar geeft ook ruimtewinst.
•Energiebesparend! De temperatuur kan 1 à 2 graden lager ingesteld worden.
•Een uitkomst voor mensen met allergieproblemen of astma. Het systeem reduceert de kans op huisstofmijt, geeft minder stofcirculatie en een betere luchtvochtigheid.

Als marktleider in de particuliere sector weet JK vloerverwarming als geen ander wat er speelt bij het installeren van vloerverwarmingssystemen bij mensen thuis. Zo staan service, garantie, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel bij alle segmenten van de JK organisatie. Dit laatste heeft er, samen met onze constante drive om te zoeken naar vernieuwingen en innovatieve oplossingen, toe bijgedragen dat er een uitgebreid dealernetwerk is ontstaan van meer dan 1000 aangesloten dealers. Hieronder bevinden zich de gerenommeerde bouwmaterialen speciaalzaken, installateurs, natuursteen- plavuizen- en parketstudio’s.

Meer info:www.jk-nl.com/

Gerelateerd
Speedheat verwarmt al 25 jaar vloeren in Nederland
Nieuwe website Speedheat vloerverwarming
Speedheat introduceert: De warmte van morgen
Radiatoren vs. vloerverwarming: wat is zuiniger?