Home > Vloerverwarming > Nieuwe website Speedheat vloerverwarming

Nieuwe website Speedheat vloerverwarming

Speedheat Nederland B.V. heeft een nieuwe website en nieuwe huisstijl. De franchiseorganisatie in elektrische vloerverwarming luidt hiermee haar herpositionering feestelijk in. Alle veertien Speedheat vestigingen stappen zijn per 1 februari overgestapt op de nieuwe eigentijdse huisstijl die de nadruk legt op de gebruikersbelevenis.

De nieuwe huisstijl
Elektrische vloerverwarming van Speedheat staat voor warmte op maat. Afgestemd op u, afgestemd op uw situatie, afgestemd op uw verbruik. Daarbij hoort een persoonlijke aanpak, een goede service en een nieuwe huisstijl. Het geel, rood en oranje heeft plaats gemaakt voor eigentijds warm bruin, grijs en goud. De nieuwe huisstijl straalt kwaliteit, comfort, innovatie en duurzaamheid uit. Jeanine Prang “directrice Speedheat Nederland B.V.” “Speedheat is de moderne verwarmoplossing die een einde maakt aan warmte- en energieverspilling en kwaliteit en comfort levert. Speedheat verwarming is flexibel en snel regelbaar. Hierdoor realiseren klanten een energiebesparing en beperken ze hun persoonlijke belasting van het milieu. Niet voor niets is Speedheat toegepast in het huis van de toekomst”, aldus Jeanine Prang.

De nieuwe propositie
De nieuwe propositie “Warmte op maat” legt in een zin uit waar Speedheat voor staat. Jeanine Prang: “Onze adviseurs stemmen het Speedheat – elektrische vloerverwarmingsysteem namelijk geheel af op de wensen en behoeften van de klant”. Daarnaast verwarmt Speedheat alleen daar waar en wanneer de klant dit wenst. De nieuwe visuele identiteit van Speedheat is ontwikkelt door Communicatiebureau BOOM uit Goes. Die bij de ontwikkeling van de nieuwe huisstijl zijn uitgegaan van de gebruikersbelevenis. Suzanne en Els en Jack leggen op de geheel vernieuwde website en in de folder en in de advertenties uit hoe Speedheat hun wooncomfort heeft verbetert.

Meer info Speedheat vloerverwarming: www.speedheat.nl

Gerelateerd
Houten vloer in badkamer
Meest voorkomende schade aan vloeren
Voorkeuren houten vloeren
Speedheat introduceert: De warmte van morgen