Vloerkleden

Vloerkleden zijn de sfeermakers van het interieur en vloerkleden zijn Weer helemaal terug van weggeweest. Er is een enorme keuze aan de diverse merken en soorten collectie vloerkleden. van hoogpolige vloerkleden tot een laagpolig vloerkleed. Vloerkleden zijn vaak gemaakt van 100% wol divers soorten dikke en dunne draden en gemaakt in vele design, maatvoeringen en kleuren. Met een vloerkleed haalt u de warmte in huis maar dan op een specifieke plek.

Vloerkleden

Enorme grote vloerkleden zijn geen uitzondering meer. Was een karpet bedoeld om een inrichting af te maken? Nu worden de rollen steeds meer omgedraaid en ligt er een enorm vloerkleed wat de basis is voor de verdere inrichting. Eerst kopen steeds meer mensen een karpet en gaan dan opzoek naar bijpassend meubilair.

 

Maar welke volgorde je hanteert, maakt natuurlijk niet uit. Als het interieur maar bij elkaar past. Behalve het ruimtelijke effect wat je hiermee creƫert, wordt de zithoek ook een stuk comfortabeler. Want tapijt is heerlijk zacht en warm aan je voeten.
.

Diverse soorten vloerkleden

Handtuft karpetten van 100% scheerwol deze zijn leverbaar als uni, met rand of dessing. Deze kleden zijn leverbaar in standaard- en speciale maten ook rond is mogelijk. Keuze uit 78 verschillende kleuren. Ook is het mogelijk om met de 78 uni kleuren uw eigen karpet samen te stellen. Het is zelfs mogelijk om op speciae aanvraag u eigen karpet te ontwerpen. Ook zijn er de handgemaakte perzische tapijten, nepal tapijten en vloerkleden, berber tapijten, chinese vloerkleden maar ook afgaanse tapijten. Deze vloerkleden zijn ontstaan uit de symbiose van Afghaanse en Pakistaanse inbreng. De tapijten worden geheel handgeknoopt door Afghaanse vluchtelingen die zich gevestigd hebben aan de Pakistaanse kant van de Khyberpas. De wol van deze afghaanse tapijten is met de hand gesponnen en plantaardig aangeverfd. De patronen van de vloerkleden en tapijten zijn voornamelijk klassiek. De tapijten zijn leverbaar in diverse maten, kleuren en designs. En als laatste niet te vergeten de hoogpolige tapijten die extra zacht aan je voeten voelen.

Zorg goed voor uw tapijt of vloerkleed

Zorg voor een goed tapijtonderhoud. Tapijt op de vloer is een goede keuze waar u jarenlang plezier van heeft. Wilt u zorgen dat het door u gekozen tapijt mooi blijft, neem dan onderstaande voorzorgsmaatregelen. Houd het meeste vuil buiten. De grootste vijand van alle soorten vloerbedekking, hard en zacht, is nog altijd zand. Een rooster buiten en een schoonloopmat bij voordeur en achterdeur vangt het ergste vuil en vocht op, voordat het kwaad kan. Kleine moeite, groot resultaat! Binnengelopen vuil en vlekken natuurlijk direct verwijderen. Minimaal twee keer per week stofzuigen met een goede stofzuiger.
.

Het reinigen van kleine oppervlakten of gedeelten van het tapijt kunt u makkelijk zelf doen. Maak een badstof handdoek vochtig en reinig het tapijt door met grote halen te wrijven. Zet niet teveel kracht. Op deze manier geef je alle soorten tapijt, ook wol- en hoogpolig tapijt, een opknapbeurt. Heeft u vlekken war u geen raad mee weet vraag dan advies aan uw tapijtleverancier voor de juiste behandelijng. Met een goed onderhoud gaat een tapijt namelijk erg lang mee.

Prijzen vloerkleden

Omdat de prijzen van vloerkleden afhankelijk is van het type vloerkleed dat gekozen dient te worden is het niet mogelijk om een prijsindicatie te kunnen plaatsen vandaar dat we dit hier achterwege laten.