Verhuisbare vloerverwarming

Elektrische verhuisbare vloerverwarming is hygiënisch, snel en kan absoluut onzichtbaar worden geïnstalleerd onder vloerbedekking en laminaat vloeren. Door de geringe dikte van circa een millimeter is er geen enkele belemmering bij het lopen over de vloer. Of het nu een los vloerkleed, een vast kamerbreed tapijt of een mooie laminaatvloer betreft een elektrische verhuisbare vloerverwarmingsmat zorgt ervoor, dat iedereen zich snel comfortabel zult voelt op ieder denkbare plek in huis.

Verhuisbare vloerverwarming

Het systeem biedt de mogelijkheid om slechts een gedeelte van bijvoorbeeld de zithoek, balie of zolderkamer te verwarmen. Door het optimaal te kunnen gebruiken van vloerverwarming wat concreet inhoud dat je verwarmt op de plekken waar het nodig is en niet waar het niet nodig is kan er gezegd worden dat deze vloerverwarming zeker 20% goedkoper is in het uiteindelijke gebruik dan andere vloerverwarming systemen.

Een verhuisbare elektrische vloerverwarming zorgt ervoor, in combinatie met bijvoorbeeld CV, dat de kamerthermostaat een aantal graden lager ingesteld kan worden. Dat geeft het gevoel van er er warmpjes bijzitten zonder zorgen om de kosten.
.

Verhuisbare vloerverwarming is eenvoudig en goedkoop in gebruik

Een ander voordeel is dat elektrische vloerverwarming geheel onafhankelijk functioneert van de c.v.-installatie. Denk hierbij aan het voor- en najaar als de c.v.installatie niet meer of nog niet aan staat. Op kille avonden kan de vloerverwarming aangezet worden en u heeft afhankelijk van het systeem dat u gekozen heeft – vrij snel een warme vloer. Er zijn systemen verkrijgbaar op zwakstroom en op 220V.Vloerverwarming is de ideale manier van verwarmen.

Sfeervol en comfortabel verwarmen met elektrische vloerverwarming
Sfeer en comfort maken van een huis een thuis. De juiste temperatuur speelt daarin een grote rol, zeker in het najaar, winter en het vroege voorjaar. Verwarming van Speedheat is de meest eenvoudige, rendabele en onzichtbare manier om dit te waarborgen.
.

Speedheat verkoopt al sinds 1985 wereldwijd een uniek verwarmingssysteem in de vorm van verhuisbare verwarmingsmatten. Ze zijn misschien nog het beste vergelijken met de ouderwetse elektrische dekens. Deze speciaal gefabriceerde verwarmingsmatten zijn niet ontworpen om onder te slapen, maar om er voor te zorgen, dat men het hoofd koel houdt en de voeten lekker warm.

Prijzen verhuisbare vloerverwarming

Prijzen zijn ook erg afhankelijk van de diverse mogelijkheden en hoeveelheden maar voor vloerverwarming geldt het altijd het volgende: Maak een bewuste keuze en kijk niet alleen naar de aanschafprijs want het is immers een investering eigenlijk alleen maar op lange termijn bekeken moet worden.