Home > Vloerverwarming > Elektrische vloerverwarming > Speedheat verwarmt al 25 jaar vloeren in Nederland

Speedheat verwarmt al 25 jaar vloeren in Nederland

Speedheat Nederland B.V. viert dit jaar haar 25-jarig bestaan in Nederland. Het bedrijf is enorm trots of wat zij en haar franchisenemers afgelopen jaren hebben bereikt en daarom vieren we het graag met u met een speciaal jubileum magazine waarin o.a. verhalen van de begintijd, onze warmte-adviseurs en bijzondere projecten door de jaren heen worden toegelicht.

Speedheat Nederland was in 1996 het eerste bedrijf in Nederland dat zich specialiseerde in elektrische infrarood vloerverwarming. Naast de levering van het verwarmingssysteem zorgen de warmte adviseurs tevens voor een professionele installatie ervan waardoor de klant gegarandeerd is van een goed werkend systeem. Inmiddels met acht vestigingen door het hele land zijn er al vele woningen en projecten voorzien van de 1 mm dunne Speedheat infrarood vloerverwarming.

Mede door het besef bij velen dat we moeten gaan schakelen van gas naar alternatieve en duurzame warmtebronnen is het bedrijf enorm gegroeid. En nog steeds willen mensen verduurzamen zonder in te hoeven leveren op woon- en warmtecomfort. Precies deze combinatie maakt Speedheat zo aanlokkelijk.

Eenvoudig en duurzaam overstappen van gas naar elektrisch verwarmen. Met het oog op de doelstellingen en akkoorden rondom de CO2 uitstoot en het reduceren van het hoeveelheid gas we gebruiken is Speedheat één van de betere en eenvoudigere alternatieven. Geen ingewikkelde installaties, buitenunits of leidingwerk, geen lawaaiige pompen maar een dun verwarmingssysteem wat onder en op elke vloer past in zowel nieuwbouw als bestaande woningen. De warmte adviseurs voorzien u van een passend advies en nemen de installatie voor u uit handen. Met slimme klokthermostaten kunt u vervolgens de temperatuur per ruimte in stellen wanneer u deze nodig acht, hierdoor kunt u flink besparen op uw energieverbruik.

Meer info Speedheat vloerverwarming: www.speedheat.nl/

Gerelateerd
Nieuwe website Speedheat vloerverwarming
Speedheat introduceert: De warmte van morgen
Radiatoren vs. vloerverwarming: wat is zuiniger?
RugBuddy vloerverwarming