Home > Vloerverwarming > RugBuddy vloerverwarming

RugBuddy vloerverwarming

RugBuddy bestrijdt plaatselijke kou in huis ‘Vernieuwd product dringt gasverbruik verder terug’ Hoe kunnen we het gasverbruik in huis verder terugdringen? Speedheat presenteert de vernieuwde RugBuddy: de handzame mat verwarmt slechts daar waar je warmte nodig hebt.

RugBuddy

Als je slechts plaatselijk warmte nodig hebt, is het dan ook echt nodig om de centrale verwarming in huis wat graadjes hoger te zetten? Nee, niet met de RugBuddy van Speedheat.

Hoe vaak komt het voor dat je eigenlijk maar één kleine ruimte in huis hoeft te verwarmen? De slaapkamer of zolderkamer die je als je kantoor of hobbykamer gebruikt bijvoorbeeld? De speelkamer? Of de woonkamer, ’s avonds bij het tv-kijken?

Wat is de RugBuddy?

De Rugbuddy is een flinterdunne verwarmingsmat die je heel simpel onder je vloerkleed schuift en op een stopcontact aansluit. Een plug and play systeem dat in verschillende afmetingen verkrijgbaar is en razendsnel het vloerkleed verwarmt (gemiddeld binnen een kwartier); en daarmee razendsnel ook de personen die op het kleed spelen, werken, zitten of staan. Deze mat voldoet aan de internationale veiligheidseisen.

Naar een toekomst met all electric living

Speedheat was twintig jaar geleden de eerste leverancier van elektrische vloerverwarming in Nederland. Ook in all electric living, wonen en werken zonder fossiele brandstoffen te hoeven gebruiken, werpt Speedheat Nederland zich weer op als pionier. Zo heeft het naast vloerverwarming verschillende mobiele verwarmingsoplossingen in het programma. Naast de RugBuddy zijn dat een populaire voetenwarmer en de fonkelnieuwe wandverwarmer WallBuddy.

Verwarm daar waar je warmte nodig hebt

“De fossiele brandstoffen raken op”, vertelt Jeanine Prang, algemeen directeur van Speedheat Nederland. “Dat weten we allemaal. Al heel lang. We weten ook dat we ons gasverbruik terug moeten dringen. Toch lijkt de markt nu pas echt in te gaan zien dat er ook volwaardige alternatieve oplossingen zijn, zoals elektrische vloerverwarming. Met de vernieuwde RugBuddy, die een ongekend laag vermogen heeft (vanaf 120Watt), zetten we weer een stap richting de ambitie om thuis minder energie te verbruiken: je verwarmt alleen nog maar waar je warmte nodig hebt.”

Meer informatie:

Speedheat Vloerverwarming

Website: www.speedheat.nl

Gerelateerd
Massief houten vloer met vloerverwarming?
Speedheat verwarmt al 25 jaar vloeren in Nederland
5 interieurtips voor bij een gietvloer
Nieuwe website Speedheat vloerverwarming