Home > Vloerverwarming > Nieuwe website Speedheat vloerverwarming

Nieuwe website Speedheat vloerverwarming

Speedheat Nederland B.V. heeft sinds december 2019 een nieuwe website. De franchiseorganisatie in elektrische infrarood vloerverwarming, die vanuit zeven franchisevestigingen heel Nederland bedient, biedt hiermee de (potentiƫle) klant een nog betere beleving en meer bedieningsgemak in een modern jasje.

CO2-uitstoot moet fors omlaag
De 1 mm dunne elektrische infrarood vloerverwarming van Speedheat staat voor duurzame en voordelige warmte . Speedheat verwarmt al 30 jaar lang woningen en gebouwen over de hele wereld. Inmiddels is in Nederland een energietransitie in gang gezet; de energievoorziening moet structureel anders worden van aard en vorm dan het huidige energiesysteem. De eerste overheidsmaatregelen zijn al ingezet: de gaskraan wordt (versneld) dichtgedraaid en ook CO2-uitstoot moet fors omlaag. We kunnen in Nederland dus niet anders dan serieus naar nieuwe manieren van bouwen en verwarmen kijken met slimme mileuvriendelijke duurzame oplossingen waaronder elektrische vloerverwarming

All-electric bouwen
Een all-electric woning heeft alleen nog elektriciteit en geen gasvoorziening meer. Er zijn veel manieren om all-electric te bouwen en te verwarmen. Speedheat elektrische infrarood verwarming is van nature all-electric,en sluit naadloos aan op alternatieve manieren van energieopwekking als duurzame wind- en zonne-energie.
Wilt u meer weten overde toekomst van all-electric bouwen en hoe Speedheat daarin past?

Meer info Speedheat vloerverwarming: www.speedheat.nl/all-electric

Gerelateerd
Massief houten vloer met vloerverwarming?
Speedheat verwarmt al 25 jaar vloeren in Nederland
5 interieurtips voor bij een gietvloer
Houten vloer in badkamer