Buitenvloeren

Een terras dat perfect aansluit bij uw interieur. Dat uitnodigt om naar buiten te gaan en tegelijk de perfecte ondergrond vormt voor ontspannen buiten zitten en sfeervol buiten eten. Een terras dat vlak is, nooit glad maar toch een natuurlijke uitstraling heeft. Als dat eens zou kunnen. Gelukkig kan dat allemaal! Met speciaal parket voor buiten. Een duurzame, makkelijk te leggen oplossing voor uw terras en balkon.

De tegels zijn in 3 houtsoorten leverbaar: Jarrah (eucalyptus), Teak en Ipé. De tegels zijn in meerdere vormen verkrijgbaar, van een klassieke rechtetegel tot en met een chique diagonale tegel, en met diverse maten. Het buitenleven neemt steeds meer zijn intrek en er wordt steeds meer aandacht geschonken aan de stijl van het exterieur in combinatie met een hoogwaardig product dat de ruimte buiten uw huis comfortabeler en eleganter maakt.De houten tegels voor buiten zijn anders dan de meeste houten tuintegels, ze zijn op een speciaal gepatenteerde kunststof onderkant gemonteerd, waardoor de schroeven voor de bevestiging van het hout aan het rooster niet zichtbaar zijn. Deze houten tegels worden door middel van een simpel kliksysteem aan elkaar gezet.

Foto: Fotostudio

Doordat het bijna op iedere ondergrond gelegd kan worden is dit heel eenvoudig zelf te doen. En mocht u ooit gaan verhuizen of een verandering aan willen brengen, dan is de vloer ook makkelijk uit elkaar te halen. De toepassingen zijn eindeloos, op het (dak)terras, in de tuin of rondom een zwembad of whirlpool. Zelfs op het balkon is het ook een zeer aangename verfraaiing. Daarnaast is de tegel bijzonder geschikt om tuinpaden mee aan te leggen. De houten tegel geeft een warme en gezellige uitstraling. Dus nooit meer koude voeten van de stenen of betonnen vloeren, maar lekker op de blote voeten naar buiten. Door zijn geringe gewicht is de tegel dus ook op een plat dak met houten balken neer te leggen.

Outdoor natuursteen vloeren

Natuursteen is eigenlijk een verzamelnaam voor diverse steensoorten die uit de natuur komen en worden verwerkt tot vloerafwerking. Iedere natuursteensoort heeft zo zijn eigen eigenschappen wat betreft uitstraling en structuur. Natuursteen kan eigenlijk overal worden toegepast, maar er moet wel goed worden gekeken of een bepaalde natuursteensoort buiten is toe te passen. Weersbestendigheid van de gebruikte soort natuursteen is daarbij erg belangrijk. Naast een aantal verschillende legpatronen zoals; halfsteens verband, strekverband visgraat enz. zijn er met natuursteen ook een aantal oppervlakte bewerkingen mogelijk die de natuursteen een eigen vormgeving en uitstraling geven.

Kunstgras als balkon of terras buitenvloer

Verander uw balkon eenvoudig om in een sfeervolle ruimte met kunstgras. Uw balkon ziet er trendy uit met zo’n mooie kunstgrasmat. Kunstgras is de ideale groene bodembedekking waar u jaren plezier aan kunt beleven. Door kunstgras op uw dakterras te gebruiken creëert u een groene oase op hoogte. De natuurlijke uitstraling zorgt voor veel sfeer en stijl. Kunstgras op een terras of balkon kunt u combineren met iedere stijl of dit nu modern of klassiek is kunstgras pas overal een geeft een natuurlijke uitstraling.

Prijzen buitenvloeren

Omdat de prijs van een outdoor vloer sterk afhankelijk is van het type vloer dat gekozen dient te worden is het niet mogelijk om een prijsindicatie te kunnen plaatsen vandaar dat we dit hier achterwege laten.