Coatingvloer.nl

U kunt bij Coatingvloer.nl sinds 2009 terecht voor een hoge kwaliteit design gietvloer voor in uw woning of bedrijf. Dit Amsterdamse familiebedrijf startte destijds voornamelijk met de levering van gietvloeren voor industrieën. Door de jaren heen is de populariteit van de gietvloer aanzienlijk gestegen onder consumenten, waardoor er een grote marktverschuiving heeft plaatsgevonden. Tegenwoordig zien we in de meeste nieuwbouwwoningen gietvloeren terug vanwege de strakke uitstraling en de duurzame eigenschappen.

De opkomst van de gietvloer

Een bekend voorbeeld van een gietvloer zijn de vloeren in grote, multifunctionele gymzalen. Deze vloeren zijn vaak voorzien van belijning, die voor allerlei sporten gebruikt kunnen worden. Indien u nog nooit een gietvloer heeft gevoeld, kunt u zich vast herinneren dat deze vloeren zacht aanvoelen, in tegenstelling tot wat men vaak vooraf denkt. Dankzij de bestendige, naadloze eigenschappen van een gietvloer blijft deze continu aan populariteit winnen.

.
Bij Coatingvloer.nl vindt u hoge kwaliteit gietvloeren

Geniet van een duurzame design gietvloer

Toch is er enig verschil tussen een gietvloer in een sportzaal, in de industrie of bijvoorbeeld in uw woonkamer. Een gietvloer in huis noemt Coatingvloer.nl ‘design gietvloeren’. De samenstelling van een gietvloer in uw woning voelt nog zachter en is goed te combineren met bijvoorbeeld vloerverwarming. Deze gietvloeren zijn van polyurethaan (PU) gemaakt en kunnen ook in een betonlook gegoten worden. U heeft zo’n 15 jaar lang plezier van een gietvloer. Daarna hoeft u niet voor een compleet nieuwe gietvloer te kiezen, maar kunt u enkel de toplaag laten renoveren voor het resultaat van een compleet nieuwe gietvloer!

.
De voordelen van een epoxy gietvloer in uw bedrijf

De voordelen van een epoxy gietvloer in uw bedrijf

Een gietvloer bestaande uit epoxy is in vergelijking met PU bestendiger en dus zwaarder te belasten. Dit is ideaal voor in bijvoorbeeld de industrie. Een ander voordeel hierbij is dat we in de gietvloer belijning aan kunnen brengen. Stel, u heeft een groot magazijn of een parkeergarage, dan is wegbelijning onmisbaar voor de veiligheid van al het verkeer. Een epoxy gietvloer brengt Coatingvloer.nl in de gewenste oppervlakte aan, of dit nou 200 of 2000 m2 is.

Wat onderscheidt Coatingvloer.nl van de concurrentie?

De succesformule van Coatingvloer.nl bestaat op de eerste plaats uit de betrokken en persoonlijke service van de medewerkers. Voor een eerste kennismaking wordt u uitgenodigd voor een bezoek aan de showroom in Amsterdam. Een van de medewerkers neemt u bij de hand en licht u uitgebreid in over de mogelijkheden van een gietvloer in uw woning of bedrijf. U kunt de verschillende gietvloersamples bekijken en aanraken om tot uw keuze te komen. Vervolgens komt Coatingvloer.nl bij u op locatie langs voor een inspectie. De gietvloer wordt op de gewenste data aangebracht. Coatingvloer.nl rondt het project pas af wanneer u compleet tevreden bent met het resultaat.

U vindt meer informatie over de diverse soorten gietvloeren en prijzen op de website. Daarnaast heet Coatingvloer.nl u van harte welkom in de showroom!

Coatingvloer.nl

Showroom:
Duivendrechtsekade 62
1096 AH AMSTERDAM
Website: www.coatingvloer.nl