Home > Vloeren > Tapijt > Le Bistro tapijttegels

Le Bistro tapijttegels

De meeste gezinnen kiezen voor vloerbedekking, die geschikt is om met blote voeten op te lopen en waar je niet snel op uitglijdt. Met le bistro ben je verzekerd van een comfortabele en veilige vloer. De collectie van le bistro is dan ook niet voor niets al jarenlang één van de vaste favorieten onder onze Heuga klanten. Het is een mooie en praktische vloerbedekking, speciaal ontworpen voor de keuken of eetkamer. De tegel is behandeld met een speciaal vlekwerend middel, zodat vlekken eenvoudig te verwijderen zijn. Juist daarom is le bistro uitermate geschikt voor ruimtes waarin wel eens gemorst wordt.

Het gezinsleven betekent een zware belasting voor een vloer. Daarom is deze collectie perfect voor ruimtes waarin er wel eens op de vloer gemorst wordt, zoals de keuken of de eetkamer. Naast de praktische voordelen zorgt de collectie van Le Bistro ook nog eens voor comfort en stijl in je huis. De kenmerkende boucléstructuur zorgt ervoor dat de vloer heerlijk zacht aan voelt voor je voeten. Daarnaast kun je met het uitgebreide kleurenpalet alle kanten op en creëer je een geweldig uitziende vloer. Kies voor één kleur of combineer meerdere kleuren en maak jouw vloer uniek.

Onderhoud van tapijttegels

le bistro tapijttegels en andere producten uit de Heuga collectie zijn makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Regelmatig stofzuigen is de beste manier om de tegel vrij te houden van vuil en vlekken. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en kan het voorkomen dat een vlek er niet zomaar uitgaat. Je kunt de tegels dan ter plaatse of onder de kraan schoonmaken. Wil je weten hoe je dit het beste kunt doen? Kijk dan op de heuga tapijttegel website voor een speciale video over het onderhoud van Heuga tapijttegels.

Meer info:www.heuga.com

Gerelateerd
Zo kies je het juiste vloerkleed
25 Euro korting op je heuga tapijttegel aankoop!
Natuurlijke vloerbedekking
Geef je kamer pit met Heuga instantimpact