Home > Buitenvloeren > Waterdicht vloersysteem

Waterdicht vloersysteem

Resiplast N.V. uit Wommelgem levert waterdichting systemen voor het grootste shopping center van Afrika Sandton City Shopping Center in Johannesburg is een van de bekendste en meest populaire Zuid-Afrikaanse bestemmingen om te shoppen en biedt onderdak aan meer dan 400 internationale en lokale modemerken. Dit winkelcentrum is nu het grootste van Afrika.

Naast het gebruikelijk onderhoud en de uitbreiding van het winkelcentrum worden alle de daken en de parkings overlaagd met het Resiplast Polyac-BDM systeem om een waterdicht vloersysteem te creƫren. Dit jaar kan ongeveer 40.000 m2 uitgevoerd worden. Vorig jaar is reeds 15.000 m2 met succes geplaatst.

Polyac-BDM systeem van Resiplast NV ( www.resiplast.be ) is een vloeibaar, zelf nivellerende, flexibel waterdichtingssysteem. Het is een combinatie ven polymethylmethacrylaat hars ( MMA, snelle uitharding) en polyurethaan hars ( flexibel). Enkele andere opmerkelijke toepassingen van het Polyac-BDM systeem zijn : Parkings op Orly luchthaven in Parijs, ondergrondse parking boven archieven in WTC toren in Brussel.

Meer info:www.resiplast.be

Gerelateerd
Schade aan je gietvloer: onder welke verzekering valt dat?
Massief houten vloer met vloerverwarming?
5 interieurtips voor bij een gietvloer
Welke vloer is het meest kindvriendelijk?