Siergrind

Siergrind is een naadloze decoratieve vloerafwerking gemaakt van grindkorrels, die door de oppervlakte struktuur de vloer een warme aanblik geeft. Door de vele mogelijkheden en gebruik van kleuren is siergrind toepasbaar in ieder soort interieur, of het nu gaat over een klassieke inrichting of een trendy en moderne design inrichting. De siergrind wordt met epoxy en pigmenten ingekleurd en na de voorbehandeling van de ondervloer

en met een hechtprimer wordt het siergrind door vakkundige vloerenleggers gelegd. Siergrind is zeer eenvoudig in onderhoud Siergrindkan geleverd worden in vele kleuren en variaties. Ook kan er gewerkt worden met metalic en glitters. Informeer ook eens naar de mogelijkheden in vormen en het maken van ontwerpen in de vloer, want je kunt het zo gek nog niet bedenken of je komt het tegen in de grindvloer.

Siergrind ook met dichte topseal laag verkrijgbaar

Siergrind is makkelijk in onderhoud regelmatig schrobben en stofzuigen is voldoende. Kiest u voor het nagenoeg onzichtbare dichte topseal DZM laag dan kiest u voor een zeer gebruiksvriendelijke onderhoudsarme vloer die waterdicht en vuilafstotend is. Wijn en andere vloeistoffen kunnen niet in de vloer trekken en zijn daarom zeer eenvoudig te verwijderen.

Gerelateerd
Massief houten vloer met vloerverwarming?
5 interieurtips voor bij een gietvloer
Nieuwe website Speedheat vloerverwarming
Houten vloer in badkamer