Home > Vloeren uitgelicht > XXL Laminaat

XXL Laminaat

laminaatQuickStep laminaat pakt uit met twee meter lange planken waarmee je een verbluffend gevoel van ruimte creëert. Bovendien zijn de Largo laminaat planken ook nog eens extra breed en dik, wat de exclusieve uitstraling van de laminaat vloer eigenlijk nog eens benadrukt.

QuickStep laminaat pakt uit met twee meter lange planken waarmee je een verbluffend gevoel van ruimte creëert. Voegen, kleur en dessin zijn zo perfect op elkaar afgestemd opdat ieder decor een uniek en stijlvol gevoel uitstraalt. Bovendien zijn de Largo laminaat planken ook nog eens extra breed en dik, wat de exclusieve uitstraling van de laminaat vloer benadrukt. Voegen, kleur en dessin zijn zo perfect op elkaar afgestemd opdat ieder decor een uniek en stijlvol gevoel uitstraalt.

Inspiratie en vertrekpunt

Bepaalde houtsoorten komen het best tot hun recht in een extra lange en brede laminaat uitvoering. Voor QuickStep laminaat, die geen uitdaging uit de weg gaat was de creatie van een lange, brede plank altijd al de ultieme droom. De ontwikkeling van een langer en breder formaat vereist echter een weldoordachte aanpak om een zo natuurgetrouwe versie op de markt te brengen. Het samenbrengen van alle eerder ontwikkelde QuickStep laminaat technologieën, vertaalde zich in het QuickStep Largo laminaat assortiment: een hoogstandje op vlak van design, afwerking en structuur op brede, lange planken.

Variatie tussen de planken

Of je nu kiest voor merbau, wengé of één van de 5 tinten eik, bij QuickStep laminaat zit de variatie niet enkel meer in de houtsoort. Dankzij een nieuwe gepatenteerde productietechniek slaagt QuickStep laminaat er in maar liefst 60 verschillende plankenvariaties per design uit te brengen. Decorherhalingen op éénzelfde plank zijn dankzij deze technologie, zo goed uitgesloten!

Laminaat van formaat

Het Largo gamma speelt in op de vraag bij consumenten naar lange en brede planken. Opdat de vloer geschikt zou zijn voor alle leefruimtes, koos QuickStep voor een elegant formaat dat niet bombastisch is: 2,05 m lang op 20,5 cm breed. Door deze uitgebalanceerde lengtebreedte-verhouding komt de QuickStep Largo laminaat vloer ook in kleinere ruimtes perfect tot zijn recht. De sobere wit- en natuurgeoliede eiken uit het Largo gamma ademen door de matgeoliede afwerking en het zacht kleurenpallet een “ZEN-gevoel” uit. De planken zijn rondom afgewerkt met v-groefjes die weliswaar de contouren accentueren, maar het rustig karakter niet verstoren. Naargelang de keuze – wit-of natuurvernist – zijn ze te integreren in zowel moderne als klassiekere interieuren.

Meer info:www.quickstep.com

Gerelateerd
Massief houten vloer met vloerverwarming?
Houten vloer of laminaat?
5 interieurtips voor bij een gietvloer
Nieuwe website Speedheat vloerverwarming