Home > Vloeren uitgelicht > Nieuwe generatie houten vloeren

Nieuwe generatie houten vloeren

nieuwe generatie houten vloerenBolefloor is uniek als de boom waaruit hij gezaagd is. Niet een boom is recht waarom zijn de planken die men ervan zaagt dat dan wel? Omdat die vraag niet bevredigend te antwoorden is introduceert Bolefloor als eerste ter wereld hardhouten vloeren waarvan de planken de natuurlijke kromming van de boom volgen. Immers niet de natuur, maar technologische beperking bepaalde tot voor kort dat een plank recht moet zijn. Tot voor kort, want nu is er Bolefloor! De geavanceerde en innovatieve technologie van Bolefloor maakt het mogelijk planken te zagen die de natuurlijke kromming van de boom volgen. Niet alleen ontstaat er hierdoor ca. 20 % minder zaagafval ook is iedere vloer absoluut uniek! Niet één plank is gelijk en hierdoor ontstaat er een vloer met een sfeervol lijnenspel die blijft fascineren. De vloeren zijn momenteel in vijf houtsoorten in verschillende sorteringen leverbaar. In iedere ruimte waar men waarde hecht aan een buitengewone uitstraling is Bolefloor toepasbaar. Niet alleen in woningen maar de vloeren zijn ook bijzonder sfeervol in restaurants, hotels, winkels etc.

Behalve als massieve planken zijn de vloeren ook leverbaar als een samengestelde vloer met 6 mm toplaag op een multiplex drager. Wel zo praktisch in het Nederlandse klimaat met sterke schommelingen in de relatieve luchtvochtigheid waar een massieve plank sterk op reageert. De planken zijn rondom voorzien van messing en groef en hebben een gemiddelde lengte van 280 cm en zijn tussen de 15 en 30 cm breed.

Met de slogan “het leven is niet rechtlijnig” benadrukt Bolefloor de gewelfde lijnen van deze unieke vloeren, elke plank is zo individueel als de boom waaruit deze is gehaald en daarmee zijn geen twee vloeren gelijk. integreren in zowel moderne als klassiekere interieuren.

Meer info:www.bolefloor.com

Gerelateerd
Massief houten vloer met vloerverwarming?
Houten vloer of laminaat?
5 interieurtips voor bij een gietvloer
Nieuwe website Speedheat vloerverwarming