Home > Vloeren > Laminaat > Een handige en mooie parketvloer

Een handige en mooie parketvloer

Vroeger was het bezit van een mooie parketvloer alleen voorbehouden aan die personen die in een zekere mate van weelde leefden. Het leggen en onderhouden van een klassieke parketvloer vergde veel werk en ook de eisen die we aan een goede parketvloer stelden, zorgden ervoor dat alleen speciale en vooral dure houtsoorten hiervoor in aanmerking kwamen.

Een handige en mooie parketvloer

Tegenwoordig bestaan er gelukkig betaalbare alternatieven voor parket. Maar wie nog steeds de ambiance en de kwaliteit van een mooie houten vloer zoekt, hoeft niet meer zo diep in zijn buidel te tasten als voorheen. Nu is parket voor vrijwel iedereen te betalen en bovendien met veel gemak te leggen.

De handige click classic parketvloer

Om een parketvloer goed te leggen, is het handig om te investeren in een ondervloer, die niet alleen de vloer egaliseert, maar ook geluiddempend werkt. Als je huis vloerverwarming heeft, is het wel zaak om een ondervloer te kiezen die hier ook geschikt voor is.

Laminaat vloeren

De click classic parketvloer is vanwege het handige kliksysteem eenvoudig te leggen en vergelijkbaar met kliklaminaat. De vloerdelen zijn alleen 15 mm dik en hebben een toplaag van 4 mm. Deze toplaag is vervaardigd van slijtvast eikenhout, dat je woning de ambiance en rustieke sfeer van een mooie houten vloer belooft. Hout is een natuurproduct en wat betreft kleur en tekening zal geen enkel parketdeel hetzelfde zijn. Dit is nou net de eigenschap waardoor een houten vloer een levende indruk maakt. Als je kiest voor een click classic parketvloer, doe je een investering waarvan je jaren kunt genieten. Een investering die onderhoudsarm is, makkelijk te leggen en ook mee te nemen, mocht je op termijn willen verhuizen.

.

 

Gerelateerd
Massief houten vloer met vloerverwarming?
Houten vloer of laminaat?
5 interieurtips voor bij een gietvloer
Nieuwe website Speedheat vloerverwarming