Home > Vloeren > Gietvloeren > Trend van gietvloeren

Trend van gietvloeren

Belangrijk! Ontdek het geheim van de trend van gietvloeren

De trend van gietvloeren is overal te zien. Op televisie in woonprogramma´s maar ook in woontijdschriften die online en offline beschikbaar zijn. De aandacht voor deze bijzondere vloer groeit net als de vraag ernaar. Grote kans dat uw buren of bewoners verderop in de straat bij vernieuwing van de vloer de keuze voor een gietvloer hebben gemaakt. Of nog gaan maken. De populariteit ervan is ook duidelijk terug te zien in nieuwbouwprojecten. Daar slaan de buren vaak zelfs de handen ineen om in overleg gezamenlijk een afspraak te maken met ons als gietvloerspecialist. Wat is dan het geheim van de populariteit van gietvloeren? Daar is snel genoeg achter te komen.

Ultieme ervaring van comfort en gemak

De tijd van hoogpolig tapijt is geweest en de tijd van modern comfort en gemak is met de komst van de gietvloer gekomen. Gietvloeren zorgen namelijk voor de ultieme beleving van comfort en gemak. Iedereen wil bij het lopen of staan of zitten op de bank met de voeten op de vloer een aangenaam gevoel beleven. Dat als de voeten op de vloer geplaatst zijn er een gevoel van warmte is te ervaren. Of dat er sprake is van een licht voelende tred bij het lopen over de vloer. Dat is nu precies de combinatie die gietvloeren te bieden hebben. Flexibel als de gietvloeren zijn, is de elasticiteit nog net subtiel te merken en fijn is het ook dat de omgevingswarmte van de gietvloer afstraalt. Het comfort is duidelijk, maar hoe zit het met het gemak? In het drukke leven is het belangrijk dat men weinig tijd kwijt is aan de schoonmaak en laat dat nu met een gietvloer net het geval zijn. Deze vloer heeft een naadloos oppervlak en is alleen om deze reden al hygiënisch van zichzelf en gemakkelijk te reinigen. Een extra voordeel voor de schoonmaak is dat vuil en stof niet hardnekkig gaan vastplakken. Het stof en vuil blijven als het ware op het oppervlak liggen. Wilt u overigens nog warmere voeten in huis? Gietvloeren zijn bij uitstek geschikt om vloerverwarming toe te passen. Hiermee is al een deel van het geheim van de populariteit van gietvloeren ontrafeld, maar er is meer.

Kleur van de gietvloer? U zegt het maar

Kleuren zijn altijd belangrijk in het leven. Of het nu gaat om de kleur van het groene gras in de lente of om de kleur van uw kleding. In huis speelt in het interieur de kleur een hele grote rol voor de sfeer en stemming. Kleur is persoonlijk en iedereen heeft weer een andere smaak en voorkeur voor een kleur. Bij de keuze voor een kleur van een gietvloer is het dan ook zo dat aan ieders kleurvoorkeur tegemoet te komen is. U zegt het maar en bij twijfel is het altijd mogelijk om een beroep te doen op de expertise van Coatingvloer.nl en advies te vragen. Misschien kunt u zich nog niet echt goed een voorstelling maken van alle kleuropties. Dan hoeft u alleen maar even te denken aan de kleuren van RAL. Die kent u toch wel? Uit deze kleurenserie is bijvoorbeeld een keuze te maken, maar er zijn nog meer kleurseries beschikbaar met allerlei kleurtinten. Het kan ook nog bonter, want als u geen effen kleur wenst, is het mogelijk om een betonlook effect te laten creëren met de net niet volledige menging van twee kleurtinten. Het mag duidelijk zijn dat ook de ruime kleurkeuze voor gietvloeren een belangrijke bijdrage levert aan de populariteit. Het is zelfs mogelijk om rekening te houden met een specifieke kleurtrend, maar houd er dan wel rekening mee dat de gietvloer er nog ligt als de volgende kleurtrend zich aandient.

Meer informatie:

Coatingvloer gietvloeren

Website: www.coatingvloer.nl

Gerelateerd
Wat zijn 6 voor en nadelen van gietvloeren?
Schade aan je gietvloer: onder welke verzekering valt dat?
5 interieurtips voor bij een gietvloer
Welke vloer is het meest kindvriendelijk?